Degustace, senzorické hodnocení vína

Termín a lokalita

11. 2. 2022 - 11. 2. 2022
Blatnička

Organizátor

Marek Jestřabík
Blatnička
 +420 775 239 684

Degustace, senzorické hodnocení vína

Hlavní body kurzu: - jak degustovat vína - zásady a pravidla degustování vín - kategorizace vína dle zbytkových cukrů - řazení vín pro hodnocení - jak správně hodnotit - slepá degustace - rozpoznání vady vína - určení stejného vzorku, senzorická paměť - senzorický test zbytkových cukrů a kyselin - barvy vína a čas - aromatický profil vína a profil mohutnosti - počet vzorků 24

Více informací
Tato stránka využívá cookies. Kliknutím na „Rozumím“ souhlasíte s pravidly ochrany osobních údajů.

© 1996 - 2022 Nadace Partnerství. Všechna práva vyhrazena.

Design Zbyšek Podhrázský. Web by Kentico CMS.